Missió, visió i valors

Missió

En relació a l’Alumnat

Formació integral de la persona, en l’aspecte instructiu d’adquisició de coneixements, en el formatiu de desenvolupament personal i en l’orientació personal, acadèmica i professional, per a formar ciutadans que, basant-se en la cultura de l’esforç, puguin viure, conèixer i integrar-se al món de manera autònoma, amb criteri propi, amb els valors de la llibertat, la tolerància i la solidaritat.

En relació a la Família

Contribució a la formació dels seus fills i aconseguir la seva participació en el procés educatiu, per tal de recolzar el procés educatiu del seu fill/a i fer més efectiva la tasca que es du a terme des del centre

En relació a l’Entorn

Formació persones responsables, competents i solidàries d’acord amb les necessitats del nostre entorn i de la societat, per tal que adquireixin les habilitats necessaries per a contribuir, amb criteris de sostenibilitat, al progrés i al desenvolupament socials.

En relació amb l’Equip Humà de l’Institut

Creació d’un entorn de treball agradable, participatiu i motivador que faciliti la implicació dels docents en els projectes i el funcionament del Centre, que faciliti la seva tasca docent i que afavoreixin els processos d’actualització i millora contínua necessaris per tal d’obtenir resultats professionals i humans cada dia més satisfactoris.

En relació amb altres centres del territori

Comunicació i intercanvi de bones pràctiques educatives, per conèixer i donar-nos a conèixer, facilitant sinèrgies entre els centres.

Visió

L’Institut La Ferreria vol ser un centre de referència a l’entorn on s’ubica.

Per això l’objectiu principal de l’Institut es centra en :

Formar i educar alumnes què, basant-se en la cultura de l’esforç, esdevinguin nois i noies competents i autònoms, solidaris i compromesos, lliures i crítics.

Per poder-ho aconseguir necessitem un centre on s’afavoreixi el diàleg, on s’impulsin projectes relacionats amb l’entorn i també obert a relacionar-se amb altres centres europeus.

Valors

Els valors que ens defineixen com a centre són :

  • Un tractament de la diversitat que permet la inclusivitat de totes les persones .
  • El foment de l’esforç individual de l’alumnat.
  • La corresponsabilitat amb les famílies en l’educació integral dels seus fills i filles.
  • Fomentem el respecte del pluralisme d'opinions .
  • Ens identifiquem amb el respecte al medi ambient.
  • Defensem el respecte dels valors democràtics i dels drets humans .
Manifest professorat INS

SOM-ESCOLA-SENSE-SIGNAR-1-1024x782

La canço de la setmana

antoniafont

 

ANTÒNIA FONT. Alegria

 

Aquesta setmana sentirem la cançó “Alegria” del grup mallorquí Antònia Font. El tema dona nom al tercer disc de la banda publicat al 2002. El grup deu el seu nom a una de les companyes de classe d’un dels seus membres que va decidir posar el nom d’aquesta companya al grup.

 

 

Video-presentació

 

Aplicatiu matricula

keep-calm

unportal

Enllaços-erasmus
fp Dual fpdual
logo-bustiat
infoself
moodle boto incidencies
erasmus 540x70
logo assessorament logo reconeixement
thumb acrditat editora 11 189 1
AMPA
   
 

Enllaços
saga
edu365 banner1
atri laveu cat