CONVOCATÒRIA ERASMUS+ 1r BATXILLERAT 2018/19

 Montcada i Reixac, 12 de desembre de 2018

Benvolguda família,                   

Aquest curs 2018 – 2019 hem programat per primer cop un intercanvi ERASMUS+ pels alumnes de 1r de Batxillerat amb un institut de Polònia i un altre de Portugal.

Vint dels nostres alumnes tindran la possibilitat de participar en un projecte europeu, conèixer i conviure amb altres alumnes. Deu alumnes visitaran Polònia i els altres deu viatjaran a Portugal, on passaran una setmana convivint amb un alumne/a i la seva família. Assistiran a classes i a sortides on la llengua vehicular serà la llengua anglesa. Viatjaran acompanyats per dos professors del centre.

Val a dir que les dates no són encara definitives, però en principi seria entre el 11 i el 30 de juny. Nosaltres viatjaríem del 11 al 17 de juny i rebríem els estudiants portuguesos i polonesos la setmana del 18 al 24 de juny. Les condicions de la seva estada serien exactament les mateixes que pels seus fills/es, és a dir, compartirien l’estada amb vostès. 

El projecte ERASMUS+ està 100% subvencionat per la Unió Europea. Això vol dir que el cost total de l’intercanvi no suposaria cap despesa per a les famílies.

L’allotjament serà en les pròpies cases dels alumnes participants a l’intercanvi. El preu inclou el transport en avió, transport dins les mateixes ciutats, l’allotjament a pensió completa i totes les activitats.

Tenen tota la informació a l'apartat erasmus+ de la nostra plana web

Calendari procés 

 

JORNADA DE PORTES OBERTES ESO

 

ecobooks

Proves obtenció Títol
Manifest professorat INS

SOM-ESCOLA-SENSE-SIGNAR-1-1024x782

Video-presentació

 

keep-calm

Erasmus+

 erasmus

Vols fer les teves pràctiques

d'FP a l'estranger?

INSCRIPCIONS OBERTES

CONSULTA AQUÍ TOTA LA INFORMACIÓ

ACCÉS A FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

 

unportal

Enllaços
edu365 banner1
atri laveu cat
Enllaços-erasmus
fp Dual fpdual
erasmus +
logo-bustiat
ieduca
moodle boto incidencies
logo assessorament logo reconeixement
thumb acrditat editora 11 189 1
AMPA