placesvacants

ROBOTICA

Estructures de metall sinteritzat mecanitzades amb CAD-CAM.

 

Després de tres anys posant en pràctica les nostres unitats formatives que van al voltant del disseny de pròtesis dentals mitjançant el sistema CAD (disseny assistit per ordinador), podem dir que per fi, s'ha fet realitat el somni que teniem els professors del centre. I tot gràcies a la participació del centre de fresat SINELDENT.
Durant aquest any els nostres alumnes de segon han pogut practicar amb models dentals que han escanejat ells mateixos prèviament. En que consistien aquestes pràctiques? Doncs en fer dissenys d'estructures metàl·liques que posteriorment cobriran amb ceràmica.
El centre de fresat SINELDENT ens ha oferit la possibilitat de convertir aquests dissenys virtuals en quelcom físic i aquesta setmana els hem rebut. Des d'aquí volem agrair el seu suport. Gràcies a ells els nostres alumnes podran veure i posar en pràctica el procés sencer.
 
Podeu conèixer més sobre aquest centre mitjançant la seva web: www.sineldent.com
 
Maria Romeu Lleixà
         

 

Manifest professorat INS

SOM-ESCOLA-SENSE-SIGNAR-1-1024x782

La canço de la setmana

antoniafont

 

ANTÒNIA FONT. Alegria

 

Aquesta setmana sentirem la cançó “Alegria” del grup mallorquí Antònia Font. El tema dona nom al tercer disc de la banda publicat al 2002. El grup deu el seu nom a una de les companyes de classe d’un dels seus membres que va decidir posar el nom d’aquesta companya al grup.

 

 

Video-presentació

 

Aplicatiu matricula

keep-calm

unportal

Enllaços-erasmus
fp Dual fpdual
erasmus +
logo-bustiat
infoself
moodle boto incidencies
logo assessorament logo reconeixement
thumb acrditat editora 11 189 1
AMPA
   
 

Enllaços
saga
edu365 banner1
atri laveu cat