applus

 jpoccff
.

Estructures de metall sinteritzat mecanitzades amb CAD-CAM.

 

Després de tres anys posant en pràctica les nostres unitats formatives que van al voltant del disseny de pròtesis dentals mitjançant el sistema CAD (disseny assistit per ordinador), podem dir que per fi, s'ha fet realitat el somni que teniem els professors del centre. I tot gràcies a la participació del centre de fresat SINELDENT.
Durant aquest any els nostres alumnes de segon han pogut practicar amb models dentals que han escanejat ells mateixos prèviament. En que consistien aquestes pràctiques? Doncs en fer dissenys d'estructures metàl·liques que posteriorment cobriran amb ceràmica.
El centre de fresat SINELDENT ens ha oferit la possibilitat de convertir aquests dissenys virtuals en quelcom físic i aquesta setmana els hem rebut. Des d'aquí volem agrair el seu suport. Gràcies a ells els nostres alumnes podran veure i posar en pràctica el procés sencer.
 
Podeu conèixer més sobre aquest centre mitjançant la seva web: www.sineldent.com
 
Maria Romeu Lleixà
         

 

Manifest professorat INS

SOM-ESCOLA-SENSE-SIGNAR-1-1024x782

La canço de la setmana

taxarango

Txarango. Una lluna a l’aigua

 

Aquesta setmana escoltem Una lluna a l’aigua , cançó del grup Txarango.

Txarango té els seus orígens al 2006, en la convivència en un pis d’estudiants del barri Gòtic de Barcelona. El grup no arrencà fins al 2007, fent tot un seguit de concerts per Catalunya, participant juntament amb Manu Chao, entre d’altres.

La seva proposta és una fusió musical, amb el reggae com a eix vertegral, juntament amb el dub, el llatí o el pop i una barreja de ritmes jamaicans, rockers i de sonoritats llatines.

 

 

Aplicatiu matricula

keep-calm

unportal

Enllaços-erasmus
fp Dual fpdual
logo-bustiat
infoself
moodle boto incidencies
erasmus 540x70
logo assessorament logo reconeixement
thumb acrditat editora 11 189 1
AMPA
revista2 el crit
 

Enllaços
saga
edu365 banner1
atri laveu cat
Informació targeta t-12