applus

 jpoccff
.

Visita al FDM 2015

 El passat 8 de maig tan els alumnes de primer com de segon de Pròtesi Dental van assistir al Fòrum Dental 

ubicat al recinte Gran Via I. 
Amb la visita de la Fira els alumnes van poder entrar en contacte amb les últimes novetats i tendències del sector. Tot i que la majoria dels estants estaven dedicats al món de la higiene bucodental i l'odontologia, és important que com a futurs protètics coneguin quines són les últimes tècniques utilitzades en la clínica odontològica. 
Casa Schmidt va tenir l'amabilitat de fer-nos una presentació del software EXOCAD, programa CAD utilitzat en el nostre centre.
Durant la tarda els alumnes que volguessin tenien l'oportunitat d'assistir a les conferències organitzades des del col·legi de protètics dentals. El col·legi sempre ofereix preus assequibles als estudiants i molts ho van aprofitar assistint divendres i dissabte.

 
Maria Romeu Lleixà

 

Manifest professorat INS

SOM-ESCOLA-SENSE-SIGNAR-1-1024x782

La canço de la setmana

taxarango

Txarango. Una lluna a l’aigua

 

Aquesta setmana escoltem Una lluna a l’aigua , cançó del grup Txarango.

Txarango té els seus orígens al 2006, en la convivència en un pis d’estudiants del barri Gòtic de Barcelona. El grup no arrencà fins al 2007, fent tot un seguit de concerts per Catalunya, participant juntament amb Manu Chao, entre d’altres.

La seva proposta és una fusió musical, amb el reggae com a eix vertegral, juntament amb el dub, el llatí o el pop i una barreja de ritmes jamaicans, rockers i de sonoritats llatines.

 

 

Aplicatiu matricula

keep-calm

unportal

Enllaços-erasmus
fp Dual fpdual
logo-bustiat
infoself
moodle boto incidencies
erasmus 540x70
logo assessorament logo reconeixement
thumb acrditat editora 11 189 1
AMPA
revista2 el crit
 

Enllaços
saga
edu365 banner1
atri laveu cat
Informació targeta t-12