Dia de la Pau als Cicles Formatius i CAS

El passat 2 de febrer es va celebrar el dia de la Pau a l'institut. Els alumnes de l'ESO van tractar el tema a les aules, mitjançant documentals o dinàmiques de grup. 
En canvi, els alumnes de Cicles Formatius i CAS van celebrar-ho amb sortides a l'aire lliure i tallers a les aules. A la sortida de la neu aquest any es va afegir la sortida a la Mola. Totes dues activitats van ser molt gratificants i es va poder gaudir d'aire pur, activitat física i germanor. Quan als tallers es van proposar ofertes molt diverses: jocs de taula, esports, cinefòrums, taller d'imants per la pau... Per acomiadar-nos us deixem tres fotos representatives del dia. Salut i Pau per tothom!

 
Maria Romeu
 
 
 

 

Manifest professorat INS

SOM-ESCOLA-SENSE-SIGNAR-1-1024x782

La canço de la setmana

macaco 

Macaco. Mensajes del agua

 El dia 21 de maiges celebra el dia mundial de la diversitat cultural. En aquesta cançó Macaco ens recorda la importància de defensar els valors de la “Carta de la Tierra” i de la importància de la interculturalitat i la necessitat de solucionar les nostres diferències per poder treballar junts en la construcció d’un món més solidari i més lliure.

Video-presentació

 

keep-calm

unportal

Enllaços-erasmus
fp Dual fpdual
erasmus +
logo-bustiat
infoself
moodle boto incidencies
logo assessorament logo reconeixement
thumb acrditat editora 11 189 1
AMPA
   
 

Enllaços
edu365 banner1
atri laveu cat