applus

 jpoccff
.

info Zentyal

zentyal

 

 

CERTIFICACIÓ ZENTYAL


El nostre centre forma part del Programa Zentyal Academy . El seu objectiu és que els alumnes del cicle formatiu d'Administració de Sistemes i Xarxes,  tinguin la possibilitat d'aquirir la formació necessària per a l'administració d'una xarxa amb aquesta tecnologia. Zentyal  és una eina basada en programari lliure, utilitzada en el món de la petita i mitjana empresa per l'administració de xarxes sobre Linux en els seus diferents àmbits. La manipulació del servidor Zentyal es realitza a través d'un entorn gràfic i via web, la qual cosa, facilita la seva administració i el seu accés.

Aquesta eina, presenta un escenari idoni per la consolidació i ampliació dels coneixements adquirits en el cicle formatiu ASIX, relacionats amb l'administració d'una xarxa. La seva implementació en entorns virtuals, permet portar a la pràctica situacions reals d'administració de xarxes sobre Linux amb un mínim de recursos.

Els mòduls relacionats amb la funcionalitat del servidor Zentyal són els següents:

 

M06. Administració de sistemes operatius.

M07. Planificació i administració de xarxes.

M08. Serveis de xarxa i Internet.

M11. Seguretat i alta disponibilitat.

Els alumnes del cicle formatiu d'ASIX, tenen disponible (sense cap cost) la realització del curs de formació Zentyal para administradores de redes” del currículum oficial de Zentyal, mitjançant l'aplicació de la tecnologia de Zentyal i adquirir el diploma d'assistència un cop l'hagin superat correctament. A més, es beneficien de descomptes en els materials i d'un 50% respecte al PVP de mercat en els exàmens de certificació oficials.

Manifest professorat INS

SOM-ESCOLA-SENSE-SIGNAR-1-1024x782

La canço de la setmana

taxarango

Txarango. Una lluna a l’aigua

 

Aquesta setmana escoltem Una lluna a l’aigua , cançó del grup Txarango.

Txarango té els seus orígens al 2006, en la convivència en un pis d’estudiants del barri Gòtic de Barcelona. El grup no arrencà fins al 2007, fent tot un seguit de concerts per Catalunya, participant juntament amb Manu Chao, entre d’altres.

La seva proposta és una fusió musical, amb el reggae com a eix vertegral, juntament amb el dub, el llatí o el pop i una barreja de ritmes jamaicans, rockers i de sonoritats llatines.

 

 

Aplicatiu matricula

keep-calm

unportal

Enllaços-erasmus
fp Dual fpdual
logo-bustiat
infoself
moodle boto incidencies
erasmus 540x70
logo assessorament logo reconeixement
thumb acrditat editora 11 189 1
AMPA
revista2 el crit
 

Enllaços
saga
edu365 banner1
atri laveu cat
Informació targeta t-12