info Zentyal

zentyal

 

 

CERTIFICACIÓ ZENTYAL


El nostre centre forma part del Programa Zentyal Academy . El seu objectiu és que els alumnes del cicle formatiu d'Administració de Sistemes i Xarxes,  tinguin la possibilitat d'aquirir la formació necessària per a l'administració d'una xarxa amb aquesta tecnologia. Zentyal  és una eina basada en programari lliure, utilitzada en el món de la petita i mitjana empresa per l'administració de xarxes sobre Linux en els seus diferents àmbits. La manipulació del servidor Zentyal es realitza a través d'un entorn gràfic i via web, la qual cosa, facilita la seva administració i el seu accés.

Aquesta eina, presenta un escenari idoni per la consolidació i ampliació dels coneixements adquirits en el cicle formatiu ASIX, relacionats amb l'administració d'una xarxa. La seva implementació en entorns virtuals, permet portar a la pràctica situacions reals d'administració de xarxes sobre Linux amb un mínim de recursos.

Els mòduls relacionats amb la funcionalitat del servidor Zentyal són els següents:

 

M06. Administració de sistemes operatius.

M07. Planificació i administració de xarxes.

M08. Serveis de xarxa i Internet.

M11. Seguretat i alta disponibilitat.

Els alumnes del cicle formatiu d'ASIX, tenen disponible (sense cap cost) la realització del curs de formació Zentyal para administradores de redes” del currículum oficial de Zentyal, mitjançant l'aplicació de la tecnologia de Zentyal i adquirir el diploma d'assistència un cop l'hagin superat correctament. A més, es beneficien de descomptes en els materials i d'un 50% respecte al PVP de mercat en els exàmens de certificació oficials.

JORNADA DE PORTES OBERTES ESO

 

ecobooks

Proves obtenció Títol
Manifest professorat INS

SOM-ESCOLA-SENSE-SIGNAR-1-1024x782

Video-presentació

 

keep-calm

unportal

Enllaços
edu365 banner1
atri laveu cat
Enllaços-erasmus
fp Dual fpdual
erasmus +
logo-bustiat
ieduca
moodle boto incidencies
logo assessorament logo reconeixement
thumb acrditat editora 11 189 1
AMPA