Ferreria Graduacio
.

Formació Professional Dual en una empresa de la regió de Baden- Württemberg a partir del dia 1 de setembre de 2016.

Es un projecte que pot ser d’interès per  ex-alumnes graduats en Formació professional -entre 18 i 27 anys- com a forma d’ampliar estudis i trobar feina en un país europeu, per iniciar una Formació Professional Dual en una empresa de la regió de Baden- Württemberg a partir del dia 1 de setembre de 2016.

 

Els serveis públics d’ocupació / EURES de Baden- Württemberg i Catalunya valoraran els perfils dels candidats i els seleccionats podran beneficiar-se de la formació en llengua alemanya al  Goethe Institut de Barcelona fins assolir el nivell necessari per poder incorporar-se en un lloc de treball a la regió alemanya. No és necessari disposar d’un nivell previ de llengua alemanya.

Per a participar cal que els aspirants enviïn abans del 15 de febrer el CV i una carta de presentació (en format Europass) a:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

 

 

 

 

Informació addicional

  • Titulació requerida: SENSE TITULACÍO
  • Jornada laboral: Indiferent
  • Tipus de contracte: Indefinit
Manifest professorat INS

SOM-ESCOLA-SENSE-SIGNAR-1-1024x782

Video-presentació

 

La canço de la setmana

antoniafont

 

ANTÒNIA FONT. Alegria

Aquesta setmana sentirem la cançó “Alegria” del grup mallorquí Antònia Font. El tema dona nom al tercer disc de la banda publicat al 2002. El grup deu el seu nom a una de les companyes de classe d’un dels seus membres que va decidir posar el nom d’aquesta companya al grup.

 

 

Aplicatiu matricula

keep-calm

unportal

Enllaços-erasmus
fp Dual fpdual
logo-bustiat
infoself
moodle boto incidencies
erasmus 540x70
logo assessorament logo reconeixement
thumb acrditat editora 11 189 1
AMPA
revista2 el crit
 

Enllaços
saga
edu365 banner1
atri laveu cat
Informació targeta t-12