Beques de caràcter general convocades pel Ministeri d'Educació i Formació Professional 23-24

S'ha publicat la resolució de la nova convocatòria de beques de caràcter general per a estudiants que cursen ensenyaments postobligatoris.

El termini per presentar la sol·licitud és del 27 de març fins el 17 de maig, a través de la pàgina https://educacio.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/247-beques-ministerio-postobligatoris 

 

Teniu tota la informació aquí

 

Beques material i sortides

 

S'han aprovat les bases per a la sol·licitud de beca de material i sortides i per a les beques de menjador que estableix el termini de presentació de sol·licituds entre el 17 d’abril i 31 de maig de 2023.

La presentació de les sol·licituds es podrà realitzar de forma telemàtica a la seu electrònica a l’enllaç: https://bit.ly/beques_tramitacioS’habilitarà un servei d’ajut telefònica a la tramitació on-line, el telèfon del qual és 935 954 802.  

 

Més informació:

 

Beques necessitats educatives especials

Extracte del BOE: Informació de les beques de necessitats educatives especialspdf .

  

S' ha publicat al BOE l’extracte de la Resolució de 20 d’abril de 2023, per la que es convoquen els  ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu per al curs 2023-2024. Els terminis seran des del dia 8 de maig de 2023 fins al 20 de setembre de 2023

Document de la convocatòria NEA curs 23-24 pdf 

 

 

Tramitar sol·licitud i més informació 

 

Beques Fundación Romanillos

La Fundación Romanillos ha publicat la convocatòria de beques del 2023-2024, per estudiants amb pocs recursos econòmics, i Premi Enrique Rodríguez-Marín a l'excel·lència acadèmica.

 

Podeu consultar les bases aquí.

 

BEQUES D' ESTUDI DE LA UAB

La Universitat Autònoma de Barcelona obre una convocatòria de beques per a alumnes de batxillerat i cicles formatius de grau superior per a poder realitzar els estudis de grau en aquesta universitat. En concret la convocatòria és de 13 beques salari Ítaca–Banco Santander. 

El termini per a presentar les sol·licituds és de l'1 al 30 de juny de 2023.

 

La informació de la beca la trobareu en aquest enllaç:https://www.uab.cat/web/estudiar/grau/oferta-de-graus/beques-d-estudi-1345666085337.html

 

Per a més informació sobre les beques i qualsevol aclariment de gestió cal adreçar-se a l’Àrea d’Afers Acadèmics - UAB (correu  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o telf. 93 591 1148).

 

Més articles...

  1. Beques EduCaixa

JORNADA DE PORTES OBERTES ESO

 

ecobooks

Proves obtenció Títol
Manifest professorat INS

SOM-ESCOLA-SENSE-SIGNAR-1-1024x782

Video-presentació

 

keep-calm

unportal

Enllaços
edu365 banner1
atri laveu cat
Enllaços-erasmus
fp Dual fpdual
erasmus +
logo-bustiat
ieduca
moodle boto incidencies
logo assessorament logo reconeixement
thumb acrditat editora 11 189 1
AMPA