applus

Menció Honorífica Treball de Recerca

 

Menció honorífica a l'àmbit Argó d'un Treball de Recerca de 2n de batxillerat de la Ferreria. 
 
El passat dia vint de juny es va celebrar l'entrega de premis del 14è Premi ARGÖ, en la sala d'actes de l'edifici del rectorat de la UAB. Aquest premi es dona en col·laboració de l'ICE (Institut de Ciències de l'educació) i la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona).
 
El Treball de recerca "Conservació d'aliments frescos a la nevera. Quina és la millor manera de d'evitar els microorganismes?" fet per Miriam Caravaca Rodríguez i Victor Medina Gil, alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS. La Ferreria, va obtenir 'una menció honorífica a Treballs de Recerca de l'àmbit Argó. 
 
Aquest treball, tutoritzat per la professora Milagros González, conté un exhaustiu procés d'identificació de microorganismes en els aliments que habitualment mantenim a la nevera, al llarg d'uns determinats períodes de temps, comparant les formes més comunes de guardar-los: sense res, en plàstic film, en paper d'alumini, en carmanyola de plàstic i al buit. Una part es va fer a la Universitat i una altra al propi Institut La Ferreria.
 
La conclusió ha estat que la millor manera de conservar el aliments a la nevera és al buit, però també depen de la consistència, humitat i mida del propi aliment. També van donar bons resultats la carmanyola i el paper d'alumini.

Maite Fons
     
 
 

 

Manifest professorat INS

SOM-ESCOLA-SENSE-SIGNAR-1-1024x782

Aplicatiu matricula

keep-calm

unportal

Enllaços-erasmus
fp Dual fpdual
logo-bustiat
infoself
moodle boto incidencies
erasmus 540x70
logo assessorament logo reconeixement
thumb acrditat editora 11 189 1
AMPA
revista2 el crit
 

Enllaços
saga
edu365 banner1
atri laveu cat
Informació targeta t-12